Business Analyst til dansk multibrand designhus

 

Vil du med på vores digitale rejse og bidrage til strategisk indsigt gennem data? Drives du af at gøre en forskel for forretningen ved hjælp af data og IT-værktøjer, der gør hverdagen mere transparent og giver mulighed for at tage beslutninger baseret på facts?    

Rosendahl Design Group søger en Business Analyst med flair for data, som kan hjælpe med at supportere forretningen og især den kommercielle del ved at skabe faktuel indsigt via data og oversætte data til kvalificeret beslutningsgrundlag for dine kolleger.

Dit overordnede ansvarsområde og din rolle
bliver at bistå forretningen med løbende at udarbejde, levere og kvalitetssikre rapporter, primært i Power BI og Excel, men også andre i værktøjer på baggrund af data fra både interne og eksterne kilder.

Dine arbejdsopgaver omfatter blandt andet, at:

  • Analysere data og processer for at identificere tendenser, mønstre og indsigt, der er relevante for forretningspræstationer og optimeringsmuligheder
  • Støtte implementeringen af forretningens KPI’er
  • Bidrage til den årlige budgetproces og med assistance til de budgetansvarliges beregninger med primært praktisk modelarbejde
  • Udarbejde ugentlige, månedlige og ad hoc rapporter og analyser
  • Udarbejde, justere og klargøre værktøjer, der optimerer de daglige processer og særligt for kollegerne i vores internationale salgsorganisation, Global Sales
  • Oversætte og overføre forretningsbehov til kravspecifikationer for udvikling af datakube og automatisering af forretningsprocesser
  • Kvalitetssikre data fra eksterne kilder og løbende udforske forretningsbehov og problemer fra start til slut

Du bliver en del af Finance, IT & Business Excellence teamet og med reference til vores VP Finance, IT & Business Excellence.

Din profil
Vi forventer, at du har en videregående uddannelse inden for det merkantile område fx fra informatik, data, økonomi eller lignende, og at du har relevant praktisk erfaring, der eventuelt er opnået sideløbende med dit studie.

Vi ønsker os desuden, at du:

  • Har en god forretningsforståelse og er resultatorienteret
  • Mestrer Excel til fingerspidserne, og at du har erfaring med Power BI eller et lignende værktøj
  • Har kendskab til ERP systemers datastruktur og generel stor forståelse for datasammenhænge
  • Kan drive data- og procesanalyser, udforske forretningsbehov og problemer fra start til slut
  • Er dygtig til PowerPoint og har evner indenfor datavisualisering
  • Kommunikerer og dokumenterer ubesværet på både dansk og engelsk

Som person er du udadvendt og imødekommende og evner at skabe relationer på tværs af virksomheden. Du er analytisk og trives med at fordybe dig i data, og samtidig forholder du dig nysgerrigt med en stærk vilje til at lære nyt. Du arbejder struktureret og effektivt med et godt overblik og har samtidig øje for de små men vigtige detaljer.

For at blive en succes i jobbet er det vigtigt, at du:

  • Har mod på ”trial & error” for at skabe gode løsninger til forretningen
  • Leverer efterspurgte rapporter til fastsatte deadlines
  • Nysgerrigt udfordrer automatisering af arbejdsprocesser

Vi tilbyder 
En spændende og vigtig stilling i en virksomhed med store danske design brands, hvor du kommer til at arbejde sammen med engagerede kolleger. Du får en afvekslende hverdag i højt tempo i et uformelt arbejdsmiljø i lyse og inspirerende omgivelser med base i Hørsholm.

Spørgsmål og ansøgning 
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte VP Finance, IT & Business Excellence, Mette Anderson, mobilnr. 2516 0766 eller HR-partner Anna Maria Skourup, mobilnr. 2516 0741.

Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt og kalder løbende til samtaler. Vi modtager kun ansøgninger, der er søgt online via nedenstående link.

Vi betragter mangfoldighed og forskellighed som en styrke i vores organisation. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, seksuel orientering, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen. 

Om Rosendahl Design Group
Vi er en danskejet familievirksomhed med 130 medarbejdere, der siden 1984 har været førende producent af dansk design. Vores mission er at bevare og udvikle danske designikoner og gøre dem tilgængelige for de mange. 

Vi er stolte af at arbejde med en brandportefølje, der tæller Rosendahl, Holmegaard, Kay Bojesen, Lyngby Porcelæn, Bjørn Wiinblad, JUNA, Kähler og Arne Jacobsen Clocks. 

Se mere på Rosendahl Design Group.  

 

Arbejdssted: Hørsholm